FLAME-FIX IMW 475

Brandvertragingsmiddel, riet, hout, zachtboard, stro. 10 ltr

€ 133,85 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Flame Fix® IMW 475 is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk product speciaal ontwikkeld voor het vlamvertragend maken van onbehandeld hout, riet, stro en zachtboard plafonds. Na de behandeling met Flame Fix® IMW 475 voldoen de meeste houtsoorten aan de norm (NEN) 6065 klasse 2


Let op:
Met Flame Fix® IMW 475 geïmpregneerd hout, dat voor een buitentoepassing wordt gebruikt, moet na het vlamvertragend impregneren met een weersbestendige coating of verf worden afgewerkt. Dit is om de vlamvertragende werking te beschermen tegen weersinvloeden.

Toebehoren Gloria Prima 5
Ph-waarde 7
Dosering Handmatig Zie algemene informatie
Verpakking 10 liter

Flame Fix® IMW 475 kan worden toegepast met behulp van een Gloria Prima 5 of andere sprayapparatuur met een druk tussen de 3 en 5 bar of doormiddel van onderdompeling. In geval van de spraymethode moet de vloeistof fijn verneveld worden met een afstand van ongeveer 20 cm. In geval van onderdompeling moet het hout ca. 10 minuten in het product gedompeld worden.

Het materiaal moet voor de behandeling schoon en droog zijn, tevens mag het hout niet geverfd of gecoat zijn. Flame Fix® IMW 475 moet in de te behandelden oppervlakte kunnen dringen.

Voor de juiste brandvertragende werking is 1 ltr Flame Fix® IMW 475 toereikend voor 5 tot 8 m2, dit is echter sterk afhankelijk van de dikte van het te behandelen materiaal. Wij adviseren altijd eerst een proefstuk te impregneren om een indruk te krijgen van het opnamevermogen en het gewenste eindresultaat. Met Flame Fix® IMW 475 geïmpregneerd hout is overschilderbaar met de meest gangbare verfstoffen mits het hout volledig is gedroogd. Wederom eerst een proefstuk zetten om het resultaat te proberen.

Schrijf je eigen recensie
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):