FLAME-FIX IMS 433T

Brandvertragingsmiddel voor stoffen met meer dan 70% synthetische vezels, 10 ltr

€ 295,00 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Flame Fix® IMS 433T is een ongevaarlijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor o.a. het vlamvertragend impregneren van stoffen met meer dan 70% synthetische vezels, zoals polyester, polyamide en viscose. Na het impregneren voldoen deze materialen aan de norm ISO 6940 & 6941 en de nieuwe Europese normen (NEN) 1101 & 1102.

Toebehoren Gloria Prima 5
Ph-waarde 7,5
Dosering Handmatig Zie algemene informatie
Verpakking 10 liter

Flame Fix® IMS 433T kan worden aangebracht met behulp van een Gloria Prima 5 of ander sprayapparatuur met een druk tussen de 3 en 5 bar. Het product moet fijn verneveld worden aangebracht vanaf een afstand van ongeveer 20 centimeter. De stof moet na behandeling handvochtig zijn, het is niet nodig om de stof te doorweken. Wij adviseren om de geïmpregneerde stof hangend te laten drogen.

Voor een juiste behandeling met Flame Fix® IMS 433T is 1 ltr product toereikend voor 5 tot 8 m2 stof, dit is echter afhankelijk van de dikte van de stof en wij adviseren u om via een proefstukje het opnamevermogen en het gewenste resultaat te testen.

Flame Fix® IMS 433T is een kant-en-klaar product en mag niet worden verdund, tevens is het product in water oplosbaar, zodat de behandelde stof/materiaal na enig contact met water opnieuw moet worden behandeld.

Schrijf je eigen recensie
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):