FLAME-FIX IMN 120 010

Brandvertragingsmiddel v.papier, karton, bekleding. 10 liter

€ 104,50 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Flame Fix® IMN 120 is een ongevaarlijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor het vlamvertragend impregneren van papier, karton en stoffen tot 70% synthetisch / 30% natuurlijke vezels. Na het impregneren voldoen deze materialen aan de norm ISO 6940 & 6941 en de nieuwe Europese normen (NEN) 1101 & 1102.

Toebehoren Gloria Prima 5
Ph-waarde 7
Dosering Handmatig Zie algemene informatie
Verpakking 10 liter

Flame Fix® IMN 120 kan worden toegepast met behulp van een sprayapparaat met een druk tussen de 3 en 5 bar. Een Gloria Prima 5 voldoet hieraan.

Het product moet fijn verneveld worden aangebracht vanaf een afstand van ongeveer 20 centimeter. Bij een juiste behandeling moet de stof, of het materiaal handvochtig aanvoelen. Bij voorkeur dient het geïmpregneerde materiaal/stof hangend gedroogd te worden.

Voor een juiste behandeling is 1 ltr Flame Fix® IMN 120 toereikend voor 6 tot 10 m2 papier, karton of textiel (dit is echter afhankelijk van de dikte van het behandelde materiaal). Ons advies is om via een proefstukje een indruk te krijgen van het opnamevermogen en het gewenste resultaat.

Flame Fix® IMN 120 is een kant-en-klaar product en mag niet worden verdund, tevens is het product in water oplosbaar, zodat de behandelde stof/materiaal na enig contact met water opnieuw moet worden behandeld.

Schrijf je eigen recensie
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):