SHELL MORLINA 5-20

Morlina S2 BL5. Hydraulic olie 20 liter

€ 114,95 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Shell Morlina productlijn bestaat uit twee ranges: de ‘B’ series en de ‘BL’ series. De Shell Morlina ‘B’ series is geschikt voor een uitlopende industriële toepassingen waar bijvoorbeeld een veelzijdige bescherming of extra lange levensduur is vereist. De ‘BL’ serie kent een betrouwbare bescherming en extra lage viscositeit voor gebruik in high speed toepassingen.
Shell Morlina S2 BL5 is samengesteld uit solvent geraffineerde minerale basisoliën met een lage viscositeit en zinkvrije additieven voor een betrouwbare bescherming van spindels van metaalbewerkingsmachines met hoge en zeer hoge snelheden.

type Hydrauliek olie
Inhoud 20 liter

Prestaties, kenmerken en voordelen

*Verlengde olielevensduur - besparing op onderhoud
Voor de samenstelling van Shell Morlina S2 BL 5 wordt gebruik gemaakt van een pakket zeer krachtige antiroest en antioxidatie additieven voor een zeer efficiënte bescherming tegen oxidatie in aanwezigheid van water, hoge temperatuur en katalytische metalen zoals koper. De additieven dragen bij tot een verlenging van de verversingsperiodes en het verlagen van de onderhoudskosten. 
*Betrouwbare slijtage- en corrosiebescherming
Het speciale additieven pakket biedt een doeltreffende slijtagebescherming zonder schadelijk invloed op de antifrictiemetalen in de glijlagers uit te oefenen, en verhoogt de betrouwbaarheid van de machines. Bovendien versterkt het additievenpaket de natuurlijke eigenschappen van de olie op gebied van corrosiebescherming en verlenging van de levensduur van de lagers. 
*Behoud van systeemefficiëntie
De lage viscositeit van de olie werd gekozen om een lage wrijving in de lagers van de hoogtoerige machines te bevorderen, wat een lagere bedrijfstemperatuur en minder energieverlies tot gevolg heeft. 

Toepassingen
*Machinelagers en omloopsmering
Geschikt voor een geheel van smeersystemen, waaronder de smering van glij- en rollagers.
*Hoogtoerige glijlagers
De lage viscositeit (ISO VG 2, 5 en 10) is bijzonder geschikt voor de smering van de spindels bij hoge en zeer hoge snelheden in metaalbewerkingsmachines. 

Specificaties, goedkeuringen en aanbevelingen 
*Fives cincinnati P-65 (ISO VG 2)
*Fives cincinnatie P-62 (ISO VG 5, 10)
Shell Morlina S2 BL5 is ontwikkeld om te voldoen aan de specificaties voor een 'premium' kwaliteit, lage viscositeit smeerolie voor toepassingen bij hoge snelheden zoals toepasselijk in CNC metaalbewerkingsmachines. 
Voor een volledige overzicht van goedkeuringen en aanbevelingen verzoeken wij u contact op te nemen uw locale Shell Technical Helpdesk.

Schrijf je eigen recensie
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.