SHELL TONNA 68-20

Tonna S3 M68 Leibaan smeringsolie, 20 liter

€ 108,57 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Shell Tonna S3 M olien zijn speciaal ontwikkeld voor de smering van geleidingen, leibanen en toevoermechanismen. Hun verbeterde hechtings- en 'stick-slip' eigenschappen worden gecombineerd om superieure wrijvingsprestaties op leibanen te bieden. Ze worden speciaal aanbevolen voor machines met hoge precisie en lage snelheid, alsook in gecombineerde smeersystemen. 
De lagere viscositeitsgraden zijn voorzien voor de smering van horizontale leibanen (Shell Tonna S3 M68) terwijl Shell Tonna S3 M220 wordt aangeraden voor verticale leibanen. 

type Smeermiddel voor leibanen
Inhoud 20 liter

Prestaties, kenmerken en voordelen. 
*Uitstekende wrijvingseigenschappen
Speciaal ontwikkeld om 'stick-slip' bij langzaam bewegende leibanen en geleidingen te voorkomen voor een meer nauwkeurige positionering. Dit draagt bij tot een verbeterde oppervlaktekwaliteit en een grote precisie van de bewerkte onderdelen.
*Geavanceerde technologie
Ontwikkeld in samenwerking met werktuig machinebouwers om aan de eisen te voldoen van de meest geavanceerde werktuigmachines die gebruik maken van een breed gamma van geleiders. 
*Goede hechting op de geleider
Zorgt voor een sterke hechting op geleidingsoppervlakken en is bestand tegen het uitwassen door metaalbewerkingsvloeistoffen wat een verminderde olieverbruik en betere bewerkingsresultaten tot gevolg zal hebben.
*Goede demulgerende eigenschappen
Makkelijke scheiding van in water oplosbare metaalbewerkingsvloeistoffen waardoor het gemakkelijk kan worden verwijderd door te afscheppen.
*Uitstekende anti-slijtage eigenschappen
Biedt een hoge slijtagebescherming voor de geleiders, tandwielen en lagers waardoor deze olien bijzonder geschikt zijn voor machines met gecombineerde systemen. 
*Uitstekende corrosiewerende eigenschappen
Biedt een effectieve bescherming van oppervlakken en onderdelen van leibanen in aanwezigheid van met water mengbare snijvloeistoffen.

Toepassingen:
*Leibanen geleiders en toevoermechanismen
Ontwikkeld voor gebruik op een breed gamma van glijoppervlakken, inclusief gietijzer en synthetische materialen.
*Hydraulische bewerkingsmachines
In het bijzonder aanbevolen voor machines met een gecombineerd hydraulisch en geleidings-smeersyteem.
*Tandwieloverbrengingen en spilkoppen

Specificaties, goedkeuringen en aanbevelingen. 
Fives cincinnati P-50 (ISO220), P-47 (ISO 68)
ISO 11158 / ISO 6743-4 HG
ISO 12925-1 / ISO 6743-6 CKC
ISO 19378 / ISO 6743-13 GA en GB 
CGLP leibaanolien tegenover DIN 51502
Voor een volledige overzicht van goedkeuringen en aanbevelingen verzoeken wij u contact op te nemen uw locale Shell Technical Helpdesk.
Tonna S3 M 68
Bovenstaande waarden zijn 'typical' waarden voor huidige productie. Hoewel toekomstige productie volledig binnen Shell's specificaties zal plaatsvinden unne afwijkingen in deze waarden voorkomen. 

Schrijf je eigen recensie
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.