RENOVEER 010

Gevelreiniger op basis van anorganische zuren, 10 liter

€ 108,85 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Afname voordeel

  • Vanaf 3 stuks  11% korting € 97,97 per stuk
  • Vanaf 6 stuks  20% korting € 87,08 per stuk

Renoveer is een sterk zuur product, dat o.a. fluorwaterstof bevat. Daarnaast bevat het een aantal zuren en was actieve bestanddelen, die een uitstekend reinigend vermogen hebben op alle zuurbestendige stenen. Geschikt voor klinkers, beton, baksteen, graniet en andere zuurbestendige materialen. Ongeschikt voor kalkrijke zandsteen en pleisterwerk. 

Inhoud 10 liter
Merk TechnoChemie

Renoveer is slecht biologisch afbreekbaar. Tevens moet contact worden vermeden met glas, emailleer, aluminium en geverfde oppervlakken. Om veiligheidsredenen is renoveer uitsluitend door professionele verwerkers te verwerken. Renoveer is een milieu belastend product, waardoor het spoelwater volgens wettelijk voorschrift opgevangen en verwerkt dient te worden.

Gebruiksaanwijzing:
De gevel dient vooraf goed natgemaakt te worden. Afhankelijk van de vervuiling dient Renoveer in geconcentreerde vorm of tot 1:4 met water verdund te worden. Middels blokkwast of rollen wordt Renoveer opgebracht. Na een inwerktijd van ca. 10 minuten wordt het water onder hogedruk afgespoten. Het is ten alle tijden aan te bevelen voor de behandeling van de gevel een proefstuk te zetten.

Schrijf je eigen recensie
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.